Reacties

Reacties van anderen geven een goed beeld dat een rustgevende voetmassage van Gerda een heerlijke ontspanning is. Een aanrader en voor herhaling vatbaar.

 

Ron Haverlag – Huizen

Uiteindelijk ben ik de aanstichter van Voetreflex Huizen. Door mijn lichamelijke klachten is Gerda een cursus voetreflex gaan volgen om mij te kunnen ondersteunen. Dat is nog eens echte liefde toch…. Het gevolg is nu dat daar een vervolg cursus op volgde en de interesse in de voetreflex wereld volledig is losgebarsten. Het idee om daar ook andere mensen te kunnen ondersteunen met of zonder klachten sprak haar erg aan…. En laten we eerlijk zijn; wie wil er nu niet een heerlijke en ontspannende voetbehandeling krijgen ? Mijn klachten zijn vrijwel geheel verdwenen en ik moet zelfs moeite doen om weer eens in de stoel te belanden. Ik zou zeggen;  mensen gun jezelf een traktatie en oordeel zelf. En lees ook de reacties hieronder.

 

Mevr. Marlis vd V. – Huizen

Was een heerlijk ontspannen voetmassage, een echte aanrader!

 

Mevr. Anne H. – Blaricum

Je ligt in een comfortabele stoel, met een zacht muziekje (niet zweverig) op de achtergrond. De subtiele aanraking van Gerda laten mij direct ontspannen. Ik moet moeite doen om niet in slaap te vallen. Enkele dagen en vooral nachten daarna blijf ik in een soort rust-modus en slaap ik veel beter.


Mevr. Yvon B. – Huizen

Ik ben net terug van een voetreflex behandeling, dat is een heerlijke ontspanning. Ik kom al een lange tijd bij Gerda van Voetreflex Huizen en elke keer na afloop denk ik:  “Ik wil nog wel even”. Heerlijk een echte aanbeveling.


Mevr. Francisca H. – Huizen

Verwen jezelf met een voetmassage van Gerda! Heerlijk ontspannend in een fijne sfeer, met een persoonlijke TOUCH! Kom altijd weer blij vandaan en kan er weer even tegen aan!


Mevr. Irmgard V. – Huizen

Wat een heerlijke voetmassage weer ontvangen van Gerda vanavond. Alles even relaxed. En vooral nog het na gloeien van mijn voeten, wat is dat fijn !! Echt een aanrader voor iedereen.


Mevr. Esther van E. – Huizen

Deze week voor de 2e keer bij Gerda geweest. Ik kwam redelijk gestrest binnen maar na de massage was ik heerlijk ontspannen! Je voelt je meteen op je gemak bij haar. De 3e afspraak is een feit!


Mevr. Ellen S. – Huizen

Heerlijk je voelt je lekker ontspannen en zij is super aardig.

 

Mevr. Dieuwke T. – Huizen

Ik heb erg genoten van een Voetreflex massage van Gerda. Een prettige persoonlijkheid, een fijne ambiance en een heerlijke massage. Gerda is een echte professional. Ik zou het liefst elke twee maanden even gaan, maar het komt er maar niet van. Een echte aanrader.

 

Dhr. Erik H. – Huizen

Het is alweer even geleden dat ik als prijs een voetmassage zelfs heb mogen winnen. Daar ik ook reuze nieuwsgierig was, hoe het eea te werk zou gaan, heb ik heerlijk genoten van een ontspannende voetmassage. Heerlijke entourage, en een goed gevoel aan de voeten overgehouden. Qua normale prijs en behandeling zeker niet te duur, voor het werk wat Gerda doet.  Ook al ben ik nog niet aan een 2e voetmassage toegekomen. Altijd druk druk druk…
Voor wie onbekend is hiermee, zeg ik doen!

 

Mevr. Marian C. – Huizen

Hoogste tijd om weer eens te gaan. Was heerlijk ontspannend. 40 minuten genieten voor een prettige prijs.

 

Mevr. Stephanie M. – Huizen

Super relaxed bij Gerda een massage gehad! Normaal kan ik er echt niet tegen als iemand aan m’n voeten zit maar dit was echt een hele fijne ervaring! Het kietelt dus niet! Hahaha zeker voor herhaling vatbaar!

 

Mevr. Els H. – Huizen

Heerlijk om je zo te laten verwennen door de voetmassage van Gerda! Lief zijn voor jezelf is belangrijk. Ik geniet altijd van mijn bezoekjes aan Gerda: het is zo heerlijk om ontspannen bij haar in de stoel te liggen terwijl ze je een voetmassage geeft!

 

Mevr. Roelie B. – Huizen

Exact wat anderen zeggen: lekker relaxed na 40 minuten. Het helpt niet voor mijn slechte voeten maar het is heel lekker. Ik kan het je aanraden.

 

Mevr. Erny K. – Bussum

Het is een feest als je bij Gerda bent geweest.

 

Mevr. Inge de B. – Huizen

Heerlijke voetmassage en lekker ontspannen de deur uit.

 

Dhr. Mike K. – Huizen

Heerlijke voetmassage gehad, was zeker de moeite waard. Uren later tintelden mijn voeten nog steeds. Een aanrader dus, zelfs voor mannen 🙂

 

Mevr. Emilie B. – Huizen

Ik kijk altijd uit naar een voetreflexmassage van Gerda. Het is erg ontspannend. 45 minuten me-time per vijf weken vind ik fijn in een druk bestaan met een gezin en werk.  Verder is het goed te betalen en dat is ook niet geheel onbelangrijk.

 

Mevr. Marieke E. – Bussum

Heerlijk ontspannen momentje voor jezelf, echt een aanrader!!

 

Mevr. Connie N. – Huizen

Heerlijk….een voetreflexmassage bij Gerda. Ga nu zo’n anderhalf jaar en kom er in ieder geval al ontspannen vandaan. Daarnaast zijn in ieder geval mijn darmklachten duidelijk verminderd. Die 40/45 minuten in de “relaxstand ” zijn op zich al heerlijk om naar uit te kijken.

 

Mevr. Tamara van G. – Huizen

Gisteren een heerlijke voetreflexmassage gehad, ben weer helemaal relaxed en kan ik er weer even tegen.

 

Mevr. Carla B. – Huizen

Ga nu ongeveer al bijna een jaar elke maand naar Gerda en voel mij daarna zeer ontspannen. Heb het voor mijn gezondheid niet nodig. Maar dit is zeker zo fijn als een saunabezoek.

 

Mevr. Romana H. – Huizen

Wat een heerlijkheid.

 

Mevr. Yvette M. – Hilversum

hmmm lekker zo’n voetreflex! Zacht en doortastend, flexibel en fijn!

 

Mevr. Angela S. – Huizen

Vandaag geweest, wat een aanrader!! Ben nu heerlijk ontspannen.

 

Mevr. Vinja G. – Huizen

Dit is echt fantastisch!!! Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar Gerda heeft er een vaste klant bij, ben vandaag geweest en het was echt een hele fijne ervaring!!! Ben uren later nog aan het nagenieten.

 

Mevr. Marijke ten H. – Huizen

Heerlijk aan het nagenieten van de voetmassage. Je voelt je als herboren voor herhaling vatbaar

 

Dhr. Dick V. – Huizen

Gerda is zeer bekwaam in het geven van een voetreflexmassage. De behandeling is zeer ontspannend en heeft een positieve uitwerking. Ik had er nog niet over nagedacht maar sinds ik me laat behandelen bezit ik veel meer energie en voel me niet meer lusteloos. Ik ga er nu één keer per maand naar toe. Het is voor mij één van de dingen om de accu weer op te laden.

 

Mevr. Liesbeth H.  – Huizen

Eind oktober door Gerda benaderd, had net een operatie achter de rug aan mijn stembanden, hoefde niet te praten, kon heerlijk ontspannen. Wat een genot zeg! Intussen weer geweest (vandaag) en vervolgafspraak gemaakt…. Een stukje luxe voor een klein bedrag!!!!

 

Dhr. Rob J. – Hilversum

Ik was al een aantal keren bij een voetmassage geweest, en mijn ervaring was niet goed. Ik vond het vaak veel te hard en daardoor onaangenaam. Bij Gerda (na enige aarzeling) was het daarentegen een hele prettige ervaring en was ik na de behandeling erg relaxt en uitgerust, ik kon er die dag weer tegen zeg maar. Wat mij ook opviel was, dat ik die dag veel inspiratie had ( ik ben kunstschilder). Logisch natuurlijk, ik was fit. Wat ik ook erg kon waarderen is, het was niet zweverig gewoon een rustig muziekje. En een zeer professionele massage. Nou voor mij is dit top, ga zeker regelmatig terugkomen.

 

Mevr. Linda W. – Huizen

Vanmiddag een heerlijke en ontspannende voetreflex massage gehad. Ze voelen lekker ontspannend en los. Echt een aanrader.

 

Mevr. Sonja van V. – Huizen

Gister heerlijk mijn voetjes laten doen bij voetreflex in Huizen!! Zeker voor herhaling vatbaar. bedankt Gerda.

 

Mevr. Sandra V. – Huizen

Gisterenavond een heerlijke rust gevende massage gehad, een echte aanrader. Bedankt Gerda tot de volgende afspraak.

 

Mevr. Annie K. – Huizen

Fantastisch ! Ik vind het ook heel leuk om de reacties van anderen te lezen.

 

Mevr. Arnica H. – Huizen

Voetreflex bij Gerda is een aanrader. Je zit heerlijk ontspannen op een lekkere stoel met een dekentje om je heen. Nadat Gerda een paar minuten bezig is met je voeten ontspan je nog meer. Af en toe een pijnlijk gevoel omdat er verderop in je lijf iets niet lekker zit. Aan het eind worden je voeten lekker ingesmeerd en krijg je glaasje water. Resultaat: heerlijke warme ontspannen voeten.

 

 

Meer reacties?

Wilt u ook een recensie schrijven? Graag!

Meer informatie: klik hier

 

voetreflexhuizen-review