Info & Tarieven

Een behandeling kost € 30,00 en duurt ongeveer 40 minuten

Afspraak vergeten ? Bij een vergeten afspraak breng ik 50% in rekening.

Is het pijnlijk ? Nee, een behandeling die ik geef is ontspannend en zeker niet pijnlijk.
Mocht u toch een pijnprikkel voelen dan vraag ik u om mij dat te melden.

Is het gevaarlijk ? Nee, uw lichaam laat zich niet dwingen om iets te doen wat het niet wil.

Glaasje water ? Tijdens de massage kom ik automatisch langs de energiepunten en/of blokkades in uw voeten, waardoor afvalstoffen los kunnen komen. Deze moet u zelf afvoeren door voldoende te drinken. Daarom krijgt u na afloop een glaasje water.

Zwanger ? Ondanks dat er geen enkel bezwaar zou zijn om u niet te behandelen, wacht ik daar toch nog even mee. Mijn gevoel zegt dat ik voorlopig geen zwangeren moet/wil behandelen, sorry u bent van harte welkom als u eenmaal bent bevallen.

Heren ? Ik behandel momenteel alleen dames. Dat heeft te maken met een oude blessure en kracht.

Klachten ? Ik hoor vaak of ik nog “iets” ben tegengekomen, dat kan maar hoeft niet altijd meteen iets fysiek te zijn. Stel dat ik een blokkade voel ter hoogte van uw maag:

  • u kan misselijk zijn (geweest), of misschien maagkrampen hebben gehad.
  • u kan ook iets niet goed hebben verwerkt en het als een blok op uw maag ervaren.

Doorverwijzen ? Mijn massages zijn in eerste instantie bedoeld voor ontspanning. Met complexe klachten verwijs ik u liever door naar mijn lerares. (Zij is gediplomeerd voetreflextherapeute en heeft een jarenlange ervaring.) www.voetreflexie.nl

Schimmel- of kalknagels ? Liever niet want dit kan besmettelijk zijn en bij twijfel zal ik dan ook handschoentjes gebruiken. Ik zal u dan ook doorsturen naar een pedicure. U bent dan weer welkom als de schimmel is verdwenen. Meer weten over schimmelnagels?

En verder ?  Mijn salon bevindt zich op de eerste verdieping; kunt u traplopen? Verder hoeft u niets mee te nemen, handdoeken etc zijn aanwezig. Schone voeten (ook tussen de tenen) zijn wel gewenst, draag ook schone sokken.

U kunt bij mij niet pinnen.

Is het ontspannend en relaxed ? Ja zeker !  Lees hier een paar reacties van anderen.

Vergoeding zorgverzekeraar ? Nee helaas, ik ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging.

Algemene voorwaarden.  Voetreflex Huizen is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens en/of na de behandeling. 
Wanneer u zich laat behandelen bij Voetreflex Huizen is dit geheel op eigen risico.

Cadeaubonnen, ook leuk om een voetmassage weg te geven, (momenteel niet op voorraad). Deze zijn 3 maanden geldig. Ivm de huidige situatie zijn de cadeaubonnen langer geldig. Neem gerust contact op.

 cadeaubon

 

Facebook pagina met regelmatig acties

“Deel en Like” mijn facebook-pagina , en maak kans op een gratis voetmassage. Regelmatig nieuwe acties en u blijft op de hoogte van een “gaatje” door uitvallers.

vind-ik-leuk-pijl

 

Om mijn pagina te “liken”;

klikt u op mijn facebook-pagina op de knop Vind-ik-leuk (zie rode pijl)

 

 

 

Reflexzones & geschiedenis

voetreflex

 

 

De reflexologie gaat ervan uit dat het lichaam in tien zones is verdeeld, die zones worden in kaart gebracht op de voeten. Iedere voet heeft zo vijf zones. Daarnaast wordt het lichaam ook verticaal op de voet geprojecteerd – het hoofd ligt bij de tenen, en de voeten bij de hiel. 

Lees meer, klik hier

 

 

 

Een voetmassage is heerlijk ontspannend en zeker niet pijnlijk. Een behandeling kost 30,00 euro en duurt circa 40 minuten. Na afloop krijgt u een glaasje water.