Wie ben ik

wie ben ik ? Op de foto Gerda Haverlag

Mijn naam is Gerda Haverlag-Kooij (1966), ik ben getrouwd met Ron en oma van 2 kleindochters.

Mijn man had in 2011 veel last van tintelende en koude voeten. Via via ben ik toen in aanraking gekomen met voetreflex. En dat sprak mij enorm aan. Daarnaast zocht ik voor mezelf een uitdaging om de dagelijkse sleur te doorbreken.

Mijn massages zijn in eerste instantie bedoeld als ontspanning. Echter heb ik in de loop van de tijd diverse mensen van verschillende klachten kunnen verlossen. Denk daarbij aan hoofdpijn, slecht slapen, last van tintelende en koude voeten (jawel mijn man).

Momenteel behandel ik alleen dames (dit heeft te maken met een oude blessure en kracht).

Een voetmassage geeft een ontspannende werking, waardoor u zowel geestelijk als lichamelijk tot rust komt.

op deze afbeelding een foto van de heerlijk zittende stoelop deze afbeelding een blik in de salon van Voetreflex HuizenDe stoel zit heerlijkFoto van "do more of what makes you happy